您的位置:职业培训教育网  > 职称英语 > 试题中心 > 历年真题 > 正文

2016年职称英语真题卫生类B级补全短文真题及答(网友版)

2016-04-12 17:17 来源:职业培训教育网整理  纠错 打印 收藏   

2016年全国职称英语统一考试已于3月26日落下帷幕。网校将在考后第一时间为您整理发布2016年卫生类职称英语考试真题及答案,并由网校专业教师为您解析点评真题答案。同时,网校每日一练免费在线测试系统将为所有学员免费提供练习题,所有学员登录成功之后即可免费练习。敬请关注!

第5部分:补全短文(第46——50题,每题2分,共10分)

下面的短文有5处空白,短文后有6个句子,其中5个取自短文,请根据短文内容将其分别放回原有位置,以恢复文章原貌。

For centuries, people have wondered aboutthe strange things that they dream about. Some psychologists say that thisnighttime activity of the mind has no special meaning. Others, however, thinkthat dreams arena important part of our lives. In fact, many experts believethat dreams can tell us about a person’s mind and emotions.

Before modern times, many people thoughtthat dreams contained messages from God. ___E________ (46)

The Austrian psychologist, Sigmund Freud,was probably the first person to study dreams scientifically. In his famousbook, The interpretation of Dreams (1900), Freud wrote that dreams arean expression of a person’s wishes. He believed that dreams allow people to expressthe feelings, thoughts, and fears that they are afraid to express in real life.

The Swiss psychiatrist Carl Jung was once astudent of Freud’s. Jung, however, had a different idea about dreams. Jungbelieved that the purpose of a dream was to communicate a message to thedreamer. ______F_____(47) For example, people who dream about falling may learnthat they have too high an opinion of themselves. On the other hand, people whodream about being heroes may learn that they think too little of themselves.

Modern-day psychologists continue todevelop theories about dreams. For example, psychologist William Domhoff fromthe University of California, Santa Cruz, believes that dreams are tightlylinked to a person’s daily life, thoughts, and behavior. ______C_____(48)

Domhoff believes that there is a connectionbetween dreams and age. His research shows that children do not dream as muchas adults. According to Domhoff, dreaming is a mental skill that needs time todevelop.

He has also found a link between dreams andgender. His studies show that the dreams of men and women are different. ____A_______(49)Thisis not true of women’s dreams. Domhoff found this gender difference in thedreams of people from 11 cultures around the world, including both modern and traditionalones.

Can dreams help us understand ourselves?Psychologists continue to try to answer this question in different ways._____D______(50)The dream may have meaning, but it does not mean that someterrible event will actually take place. It’s important to remember that theworld of dreams is not the real world.

A. For example, the people in men's dreamsare often other men, and the dreams often involve fighting.

B. Men and women dream about differentthings.

C. A criminal, for example, might dream aboutcrime.

D. However, one thing they agree on this:If you dream that something terrible is going to occur, you shouldn't panic.

E. It was only in the twentieth centurythat people started to study dreams in a scientific way.

F. He thought people could learn more aboutthemselves bythinking about their dreams.

【相关推荐】2016年职称英语考后真题及答案讨论专题

强烈推荐:扫一扫,关注我们的微信,更快获取职称英语报考动态信息及相关备考资料,职称英语考试官网微信公众号:zhichengenglish,欢迎添加

职称英语考试 微信扫一扫

责任编辑:海
版权声明
  1、凡本网注明 “来源:职业培训教育网”的所有作品,版权均属职业培训教育网所有,未经本网授权不得转载、链接、转贴或以其他方式使用;已经本网授权的,应在授权范围内使用,且必须注明“来源:职业培训教育网”。违反上述声明者,本网将追究其法律责任。
  2、本网部分资料为网上搜集转载,均尽力标明作者和出处。对于本网刊载作品涉及版权等问题的,请作者与本网站联系,本网站核实确认后会尽快予以处理。
  本网转载之作品,并不意味着认同该作品的观点或真实性。如其他媒体、网站或个人转载使用,请与著作权人联系,并自负法律责任。
  3、本网站欢迎积极投稿
  4、联系方式:
邮箱:chinatat@chinatat.com
电话:010-82333888